
Delikatna kawa brazylijska z wyczuwalna nutą cynamonu oraz słodyczy.
Delikatna kawa brazylijska z wyczuwalna nutą cynamonu oraz słodyczy.
Sięgnij po kuszącą kompozycję wyselekcjonowanych ziaren arabiki oraz robusty w klasycznej proporcji 70/30.
Kawa o niskiej kwasowości, gęstej kremie oraz wyczuwalnych nutach czekolady i kakao. Idealna do przyrządzania espresso i kaw mlecznych.
Kawa o niskiej kwasowości, gęstej kremie oraz wyczuwalnych nutach czekolady i kakao. Idealna do przyrządzania espresso i kaw mlecznych.
Kompozycja pięciu szlachetnych odmian arabiki pochodzących z trzech kontynentów. Kawa o nieco podwyższonej kwasowości i aromacie przywołującym smak owoców leśnych, cytrusów oraz kakao.
Delikatna kawa kolumbijska, karmelowa słodycz z nutą owoców leśnych i czekoladowym finiszem.
Zdaniem wielu znawców to najlepsza peruwiańska arabica. Kawa delikatna i bardzo dobrze zbalansowana z wyczuwalnymi nutami orzechów, czekolady i słodkich cytrusów.
Po oryginalny, prawdziwy smak kawy warto udać się do źródeł tego szlachetnego napoju. Kawa z Sidamo charakteryzuje się wyrazistym cytrusowo-kwiatowym aromatem. W smaku wyczuwalne są przyjemne ziołowe nuty z posmakiem cytrusów i mlecznej czekolady.
Kawa o subtelnej kwasowości, gęstej kremie oraz wyczuwalnych nutach czekolady i kakao. Wprost stworzona do przyrządzania espresso i kaw mlecznych.