

Kompozycja pięciu szlachetnych odmian arabiki pochodzących z trzech kontynentów. Kawa o nieco podwyższonej kwasowości i aromacie przywołującym smak owoców leśnych, cytrusów oraz kakao.
Jeśli chcesz wiedzieć, jak powinna smakować najlepsza w świecie arabica, to musisz poznać brazylijską odmoanę Santos. To światowy numer jeden, kawa o subtelnym, slodkim smaku, niskiej kwasowości i cynamonowym niuansie. Doskonale łączy się z mlekiem dając w efekcie perfekcyjną cappucino i wyśmienite latte.
Kompozycja pięciu szlachetnych odmian arabiki pochodzących z trzech kontynentów. Kawa o nieco podwyższonej kwasowości i aromacie przywołującym smak owoców leśnych, cytrusów oraz kakao.
Kawa o niskiej kwasowości, gęstej kremie oraz wyczuwalnych nutach czekolady i kakao. Idealna do przyrządzania espresso i kaw mlecznych.
Kawa o niskiej kwasowości, gęstej kremie oraz wyczuwalnych nutach czekolady i kakao. Idealna do przyrządzania espresso i kaw mlecznych.
Kawa o subtelnej kwasowości, gęstej kremie oraz wyczuwalnych nutach czekolady i kakao. Wprost stworzona do przyrządzania espresso i kaw mlecznych.
Sięgnij po kuszącą kompozycję wyselekcjonowanych ziaren arabiki oraz robusty w klasycznej proporcji 70/30.