

Zdaniem wielu znawców to najlepsza peruwiańska arabica. Kawa delikatna i bardzo dobrze zbalansowana z wyczuwalnymi nutami orzechów, czekolady i słodkich cytrusów.
Namieszaj dobrze w swojej kawie! Spróbuj wykwintnego blendu pięciu szlachetnych odmian arabiki pochodzących z trzech kontynentów. Kawa o nieco podwyższonej kwasowości i aromacie przywołującym smak owoców leśnych, cytrusów oraz kakao. Doskonała do parzenia espresso oraz kaw mlecznych w ekspresach kolbowych, automatycznych i w kawiarkach.
Zdaniem wielu znawców to najlepsza peruwiańska arabica. Kawa delikatna i bardzo dobrze zbalansowana z wyczuwalnymi nutami orzechów, czekolady i słodkich cytrusów.
Kawa o niskiej kwasowości, gęstej kremie oraz wyczuwalnych nutach czekolady i kakao. Idealna do przyrządzania espresso i kaw mlecznych.
Kawa o niskiej kwasowości, gęstej kremie oraz wyczuwalnych nutach czekolady i kakao. Idealna do przyrządzania espresso i kaw mlecznych.
Kawa o subtelnej kwasowości, gęstej kremie oraz wyczuwalnych nutach czekolady i kakao. Wprost stworzona do przyrządzania espresso i kaw mlecznych.
Sięgnij po kuszącą kompozycję wyselekcjonowanych ziaren arabiki oraz robusty w klasycznej proporcji 70/30.